perjantai 23. lokakuuta 2015

Valokuvatorstai 382

Syksy on monelle uusien harrastusten aikaa. Oletko kenties aloittanut uuden kielen opiskelun vai jatkatko samoja harrastuksia ja haasteita kuin ennenkin?

Tähän liittyen viikon aihe on:

harrastus

Päätin että tänä syksynä toteutan pitkä aikaisen haaveeni ja lähden opettelemaan ammattilaisen ohjauksella vaateompelua. Toisin kävi, ryhmä olikin jo täysi. Olen kyllä ommellut vuosia sitten lapsille ja itsellenikin vaateita. Nyt sitten odottelen että  inspiraatiota ommella kesällä ostamani hamekankaan. Kesäinen ompelu innostukseni  kariutui kun en löytänyt mieluista omakokoista kaavaa. 
Erillaiset  laiset käsityöt ja askartelut ovat oleet harrastuksiani vuosia. Teen niitä aina sen mukaan mikä milloinkin kiinostaa ja tarvetta on. 
Ykkösenä on ollut valokuvaus 2005 lähtien kuin sain kaupanpäälisiä ekan Digikamerani joka oli tulitikkuaskin kokoinen. Kuukautta myöhemmin ostin itselleni ekan dikikamerani. Näistä opuksista olen itse opetellut ja yhden kurssinkin käynnyt että osasin käytää kameraani moni puolisesti. Liikaa on tullut turvauduttua automatikkaan. Vielä on paljon opittavaa. Näistä valokuva haasteista saan viellä aiheita ja lisää innostusta. On kiva jakaa tämä yhteinen harrastus.
Lukeminen on yksi harrastuksistani ja sekin aika kausiluontoista. Kesäsin tulee luettua enemmän.
Uusin harrastukseni on värittäminen. Sisko sai kertomuksillaan minutkin ostamaan värityskirjan ja kynät. Kummasti olo kevenee ja huolet pienee kun istut värittämään.












Rentouttavaa ja puuhakasta viikkoa harrastuksienne parissa.

Lisää harrastusia täällä

4 kommenttia:

  1. Monenmoista ahkerointia piristykseksi ja hyödyksi.

    VastaaPoista
  2. Valokuvaus ja visuaalisuus ja kädentaidot !!!! Hienoja harrastuksia ja ne varmasti tulevat näkymään sinun blogissasi ! Hyvää viikonloppua toivottaen ;)

    VastaaPoista
  3. tuo värittäminen tuntuu olevan todella koukuttavaa, ja kuten sanoit rentouttava harrastus.

    VastaaPoista